What can you show me in 60 seconds?

Wildfilm is coming to a place near you

I can show you my world…

Film is een krachtig medium. In zestig seconden kun je iemand een beeld geven van ‘your world’. Jij bepaalt wat de kijker te zien krijgt. En wat ie niet te zien krijgt…

Maar hoe zorg je ervoor dat het een boeiende film wordt? Een saai onderwerp zal nooit een super gave film opleveren. Of toch wel?

60 seconds’ is de naam van een project van Wildfilm Producties. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar dan kun je je aanmelden voor een tweedaagse workshop waarin je leert filmen en monteren. Een camera wordt bediend door een tweetal. Jullie bepalen zelf het onderwerp en de verhaallijn. Je krijgt tips over camerastandpunten, filmtechnieken en beelduitsneden. Daarna ga je filmen en tot slot maak je, door middel van een computerprogramma, een selectie. Je monteert zelf je film van één minuut.

Lijkt het je wat om samen met een vriend of vriendin een film te maken van jouw vereniging, club, rockband, hangplek, kerk, hobby of werkplek? Meld je aan voor ’60 seconds’.

See you in 60 seconds…

 

WILDFILM 60 SECONDS is afgerond! De laatste workshop was in Epe op 22 juni. Bijna alle filmpjes waren ook te zien op 22 juni in een mini-cinema  tijdens Fete de la Musique in Ermelo. CHECK ONZE TRAILER!

 


Geplaatst in Wildfilm