CabBizar Bioscoop Harskamp is onderdeel van het Gelderland Erfgoed Festival. Het thema van dit jaar is ‘Over Grenzen van Gelderland’. Alle projecten van het festival bevinden zich langs de grens van Gelderland, behalve Bioscoop Harskamp. Het dorp Harskamp ligt namelijk niet aan de grens van Gelderland, maar in haar hart.
Bioscoop Harskamp gaat over de manieren waarop een dorp en haar gemeenschap verbonden kunnen zijn met de buitenwereld en met elkaar, maar ook waar grenzen kunnen lopen tussen mensen. Het is een verzameling van verhalen van vroeger en van nu, uit het archief en uit de herinnering.

Deze verhalen zullen gedeeld worden in de vorm van een dorpsfeest waar, samen met verenigingen, bewoners en bezoekers het bestaan van Harskamp wordt gevierd. Het dorpsfeest vindt plaats op 9 juni 2018, van 15:30 tot 21:30, aan de Otterloseweg 10 te Harskamp. Het bestaat uit een middag- en avondprogramma met verschillende acts, presentaties en activiteiten. Muziekvereniging Excelsior Harskamp ontvangt ons gastvrij op en om het terrein van de oude Bioscoop.

Posted in Nieuws |
Onderdeel van stichting Under The Blue Surface Markup door Redsandro Media. Copyright © 2011+ CabBizar.
Under The Blue Surface